Elokuvateatteri Kino K13:n vuokraus

Koronaturvallisuusohje

Pyrimme tiloissamme noudattamaan tarkasti voimassa olevia kokoontumisrajoitteita, maskinkäyttö-, käsihygienia- ja turvaväliohjeita.

Tilaisuuden järjestäjä on velvoitettu (tartuntatautilain pykälä 58 c) huolehtimaan että:
– osallistujilla on mahdollisuus käsien puhdistamiseen
– osallistujille annetaan riittävän etäisyyden ylläpitämistä, käsien puhdistamista ja muita vastaavia tartuntojen leviämistä estäviä käytäntöjä koskevat toimintaohjeet
– tilojen ja pintojen puhdistamista tehostetaan
– osallistujien oleskelu järjestetään sillä tavoin väljästi kuin se on mahdollista toiminnan erityispiirteet huomioon ottaen ja mahdolliset asiakaspaikat sijoitetaan riittävän etäälle toisistaan

Kulku Kino K13:n pääovista Katajanokanlaituri 11 A. Huomioithan että elokuvasäätiön muut tilat ei ole käytettävissä varauksen yhteydessä.

Tilaa näytös

Tilavaraus alkaa 30 min ennen toivottua näytösaikaa ja loppuu näytöksen päätyttyä. Lisäaika sovittavissa ennakkoon tuntiveloituksena.

Elokuva-ala:

-elokuvan tarkistusajo
(koekatselu, testinäytös, lehdistönäytös)

Oppilaitokset:

-koulukinonäytös (koulukino.fi) (WRAP!)
-pulpettikinonäytös (hiff.fi)

Elokuvakerhot:

-elokuvakerhonäytös (elokuvakerhopalvelu)

Yritykset, yhdistykset ja yksityishenkilöt:

-tilausnäytös 

Kinokupla

Vuokraa tila

Elokuva-ala:

-katselu ja keskustelu
-iltavaraus
(rahoittajakatselu, työryhmäkatselu, kutsuvieras ensi-ilta, karonkka)

Elokuvakulttuuritapahtumat:

-elokuvafestivaalit
-yleisölle avoimet elokuvapäivät/viikot

Oppilaitokset:

-opetustila (elokuvakouluille keskitetyistä varauksista oma hinta)
-klassikkoelokuvakurssi (klassikkoelokuvakurssi.fi)

Yritykset:

-kokouspäivä (aamupäivä/iltapäivä)
-seminaari

Vuokrauslomake

Varausehdot

Varaus tulee tehdä ja vahvistaa kirjallisesti hyvissä ajoin ennen tilaisuuden toivottua ajankohtaa. Arkipäivävarauksissa tämä tarkoittaa noin kahta viikkoa, ilta- ja viikonloppuvarauksissa noin kolmea viikkoa. Varauspyynnöt pyritään käsittelemään noin viikon kuluessa niiden saapumisesta. Pikaisen käsittelyn mahdollistamiseksi varauspyynnössä tulee olla mahdollisimman tarkat tiedot varauksen yksityiskohdista. Ennakkoon tulee sopia tilaisuuden luonteesta, aikataulusta, osallistujamäärästä, sekä mahdollisista muista teknisistä toiveista. Katso myös vuokrauslomake erityisesti jos varaat tilaa ensimmäistä kertaa tai edellisestä varauksestasi on kulunut aikaa.

Tilavuokraan kuuluu elokuvateatterin salin ja aulan käyttö, sekä ennalta sovitun ja ajoissa toimitetun materiaalin esittäminen teatterin henkilökunnan toimesta ennalta sovitun aikataulun mukaisesti.

Tilaisuuden järjestäjä vastaa tilaisuuden järjestämisestä ja siitä aiheutuvista kuluista mukaan lukien ohjelma, tarjoilut, järjestyksenvalvonta, sekä tarvittavien viranomaislupien hankkiminen.

Esitettävän materiaalin toimituksen tulee tapahtua sähköisesti viimeistään 2 arkipäivää ennen tilaisuutta alla olevan linkin kautta. Ilta- ja viikonloppuvarauksissa viimeistään 7 arkipäivää ennen tilaisuutta.

Sähköinen toimitus: https://suomenelokuvasaatio.filemail.com
password: toimitases

Tilat on käytettävissä ennalta sovitusti ja laskutetaan vahvistetun vuokra-ajan mukaan. Katso hinnasto. Varatun ajan tulee kattaa kaikki elokuvateatterin tiloissa (sali ja aula) vietettävä aika. Mikäli vuokra-ajan pidennys tapahtuu ennalta sopimatta laskuun lisätään kiirelisä ja lisäaika laskutetaan alkavan 30 min mukaan. Tilan muokkaus ja ennallistaminen tulee sisältyä vuokra-aikaan. Tarjoilukeittiön ja -tiskin käytöstä sovitaan erillisen hinnaston mukaan. Lisäpalveluista veloitetaan lisämaksu.

Kulku Kino K13:n pääovista Katajanokanlaituri 11 A. Huomioithan että elokuvasäätiön muut tilat ei ole käytettävissä varauksen yhteydessä.

Ilta- ja viikonloppuvaraukset tulee vahvistaa 10 arkipäivää ennen tilaisuutta. Arkipäivävaraukset tulee vahvistaa 5 arkipäivää ennen tilaisuutta. Kino K13 pidättää oikeuden poistaa varauskalenterista vahvistamattomat varaukset ja varaukset mihin ei ole toimitettu esitettävää materiaalia sovitun ajan puitteissa. Alle 5 arkipäivää ennen tilaisuutta tehtäviin varauksiin lisätään tarvittaessa kiirelisä ja/tai lataukseen kuluva aika tuntiveloituksena. Ilta- ja viikonloppuvarauksissa alle 10 vuorokautta ennen tilaisuutta tapahtuvasta peruutuksesta veloitetaan puolet sovitusta hinnasta ja kaikissa varauksissa alle 2 vuorokautta ennen tilaisuutta tapahtuvasta peruutuksesta täysi veloitus.

Usein kysytyt kysymykset

Onko teillä miten tilaa lähiaikoina?

Tilavarauspyyntöä tehdessä on hyvä olla valmiina 2-3 ajankohtaehdotusta.

Tilaisuuden luonne, aloitusaika ja kesto on myös tärkeitä tarkennuksia jo heti ensimmäisen kyselyn yhteydessä.

Helpoin ja nopein tapa tehdä varauspyyntö on täyttää vuokrauslomake.

Kuinka toimitan esitettävän materiaalin?

Esitettävän materiaalin toimituksen tulee tapahtua sähköisesti viimeistään 2 arkipäivää ennen tilaisuutta varausvahvistuksessa saatavan linkin kautta.

Ilta- ja viikonloppuvarauksiin ja tilaisuuksiin mitkä vaativat paljon ennakkovalmisteluja materiaali tulee toimittaa mahdollisimman aikaisin, viimeistään viikkoa ennen tilaisuutta.

Elokuvateatteriformaatti: DCP (2K tai 4K, monikanavaääni 5.1)
Muut mahdolliset formaatit: Prores tai h.264

 

 

Mitenkäs se pysäköinti?

Tilavaraukseen ei kuulu pysäköintijärjestelyt.

Maksullisia pysäköintipaikkoja löytyy elokuvateatterin lähistöltä. 

Tutustu myös elokuvateatterin saavutettavuusohjeisiin.

Voinko tuoda tilaan somistuksia?

Tilaa voi somistaa varausajan puitteissa pois lukien avotulen käyttö. Tiiliseiniin tai muihin rakenteisiin ei tule tehdä kiinnityksiä. Julisteiden esiin laittoa varten tilassa on julisteseinä.

Elokuvateatterin henkilökunta auttaa ennalta sovitusti oikeanlaisessa kiinnityksessä ja ajoissa toimitetut materiaalit voidaan laittaa esiin jo valmiiksi tapahtumaviikolla.

Voinko tuoda omia tarjoiluja?

Kyllä. Omat tarjoilut on mahdollisia. Kokonaisuudesta tulee sopia ennakkoon kirjallisesti tilavarauksen yhteydessä. 

Omia tarjoiluja varten aulaan ennalta sovitusti tarjoilupöydät.

Tilavaraukseen ei kuulu tarjoiluja eikä tarjoiluhenkilökuntaa.

Onnistuuko anniskelu?

Tilaisuuden järjestäjä vastaa tarvittavien viranomaislupien hankkimisesta mikäli aikomuksena on tarjoilla alkoholijuomia vastikkeellisesti. Hankitusta luvasta tulee informoida elokuvateatteria tilavarauksen vahvistuksen yhteydessä.

Kinokahvila

Yleisönäytöksissä elokuvateatterin aulatilassa puoli tuntia ennen näytöksen alkua on mahdollisuus ostaa kuumia juomia tai kylmiä virvokkeita.

Arkipäivävarauksissa 9-17 kinokahvila palvelee ennalta sovitusti.

Kinokahvilassa maksutapoina MobilePay tai korttimaksu. Kuitin ostoksista saa sähköpostilla kinok13@ses.fi.

Ilta- ja viikonloppuvarauksissa kinokahvilan valikoima on ennakkotilattavissa tilaushinnaston mukaisesti. Kysy hinnasto tilavarauksen yhteydessä.

 

Ekologisuus elokuvateatterissa järjestettävissä tilaisuuksissa

Tilaisuuden järjestäjän tulee sitoutua tilan käyttöehtoihin mikä tarkoittaa ekologisten valintojen tekemistä tilaisuutta suunnitellessa ja kierrätykseen sitoutumista tilaisuuden aikana. 

Lue lisää ekologisuudesta elokuva-alalla

 

 

Lisätietoja Kino K13:n vuokrauksesta

Tomi Sonck

teatteripäällikkö

• elokuvateatterin johtaminen ja tekniikka

+358 9 6220 3015

Reeta Onninen

teatterinhoitaja

• teatterin vuokraus ja laskutus
• elokuvakoneenhoitaja

+358 9 6220 3027