Cupore tutkii elokuva- ja tv-alan työmarkkinoita – kysely alalta valmistuneille 

14.11.2019

Oletko opiskellut elokuva- ja tv-alaa ja valmistunut vuosina 2005–2019? Osallistu Kulttuuripolitiikan tutkimuskeskus Cuporen ja Suomen elokuvasäätiön kyselyyn ja kerro kokemuksesi elokuva- ja tv-alan työmarkkinoista.

Suomen elokuvasäätiö on tilannut Kulttuuripolitiikan tutkimuskeskus Cuporelta selvityksen elokuva- ja tv-alalta valmistuneiden työllistymisestä. Kyselyn avulla selvitetään alan urapolkuja ja työllistymiseen vaikuttavia tekijöitä.

Kyselyyn voivat vastata Aalto-yliopistossa, Metropolia Ammattikorkeakoulussa, Turun ammattikorkeakoulussa, Tampereen ammattikorkeakoulussa tai Yrkeshögskolan Arcadassa elokuva- tai tv-alan tutkinnon vuosina 2005–2019 suorittaneet henkilöt.

Vastaa kyselyyn: https://q.surveypal.com/film/

Kyselyyn vastaaminen kestää noin 10–15 minuuttia.  Vastausaikaa on 15.12. asti. Kyselyyn voi vastata suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

Kysely on osa Kulttuuripolitiikan tutkimuskeskus Cuporen ja Suomen elokuvasäätiön yhteistä tutkimushanketta. Tutkimuksen tavoitteena on avata elokuva-alan työmarkkinoilla vallitsevia käytänteitä ja tuottaa lisätietoa elokuva-alan ja sen rahoitusjärjestelmän kehittämiseen.

Kyselyn vastaukset käsitellään luottamuksellisesti eikä niitä voi yhdistää yksittäiseen vastaajaan.

Tutkimuksen tulokset julkaistaan kesällä 2020 ilmestyvässä hankkeen loppuraportissa.

Kuva: Jakob Owens / Unsplash