Säätiön logot ja alkutunniste

Elokuvasäätiön tuensaajien tulee käyttää elokuvasäätiön logoa materiaaleissaan muiden rahoittaja- ja yhteistyötahojen logon rinnalla. Tutustu sivun alareunassa olevaan taulukkoon logon ja alkutunnisteen käytöstä.

Elokuvasäätiön logot

Logot ovat saatavilla jpg- ja ai-tiedostoina suomeksi, englanniksi, ruotsiksi ja pohjoissaameksi. Lataa tiedostot alta zip-kansiona.

Lataa SES-logot (zip)

SES logo suomi (jpg)

SES logo svenska (jpg)

SES logo English (jpg)

SES logo saame (jpg)

Elokuvasäätiön alkutunniste

Elokuvasäätiön alkutunniste tulee liittää jokaisen tuotantotukea saaneen elokuvan (kansainvälisiä vähemmistöyhteistuotantoja lukuun ottamatta) alkuteksteihin muiden rahoittajien, levitysyhtiöiden tai tuotantoyhtiöiden tunnisteiden joukkoon kaikissa levityskanavissa (elokuvateatterit, tv, festivaalit, verkkoalustat). Tunnistetta tulee käyttää myös niissä tapauksissa, joissa muiden rahoittajien tunnisteita ei käytetä osana alkutekstejä. Velvoite koskee myös lyhyt- ja dokumenttielokuvia.

Tuotantotukea saaneiden sarjojen tai vähemmistöyhteistuotantoelokuvien ei tarvitse käyttää alkutunnistetta, mutta elokuvasäätiö tulee mainita niiden alkuteksteissä muiden rahoittajien ja yhteistyökumppanien tapaan.

Säätiön alkutunniste kestää noin seitsemän sekuntia ja sitä on mahdollista käyttää joko äänen kanssa tai ilman. Tunnistetta on myös mahdollista lyhentää alkuteksteihin sopivaksi, kunhan teksti säilyy luettavana. Alkutunnisteesta on olemassa versiot suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Kieliversion voi valita esityskopion mukaan (esim. englanninkielinen tunniste festivaalilevityskopioon).

Painettu logo

Alkutunnisteen lisäksi säätiön myöntämä tuki tulee edelleen mainita myös elokuvan tai sarjan lopputeksteissä ajantasaisen logon kanssa. Myönnetyn tuen mainitseminen lopputeksteissä koskee myös niitä tuotantoja, jotka ovat saaneet pelkästään säätiön kehittämistuen tai markkinointi- ja levitystuen. Säätiön logon tulee näkyä kaikissa tuotannon markkinointimateriaaleissa, joissa muidenkin rahoittajatahojen logot ovat käytössä.

Tarkistathan näiltä sivuilta, että käytössäsi on aina ajantasainen versio sekä elokuvasäätiön logosta että alkutunnisteesta!

Lataa alkutunniste elokuvasäätiön palvelimelta

Alkutunnistetta koskevat tiedustelut: kinok13@ses.fi

Milloin käyttää mitäkin logoa:

Tukimuoto SES-logo + maininta tuesta lopputeksteissä SES-logo markkinointi-materiaaleissa SES-alkutunniste alkuteksteissä SES-maininta alkuteksteissä
Kehittämistuki x x    
Slate-kehittämistuki x x    
Tuotantotuki / elokuva x x x  
Tuotantotuki / sarja x x   x
Tuotantotuki / vähemmistöyhteistuotanto x x   x
50/50-tuotantotuki x x x  
Markkinointi- ja levitystuki x x