Elokuva- ja tv-tuotantoalan työoikeuskoulutukset 7.–8.5.2019

12.4.2019

Opetus- ja kulttuuriministeriön aloitteesta suunniteltu ja alan tarpeisiin räätälöity koulutushanke starttaa 7.–8.5.2019 alan työnantajille ja työntekijöille suunnatuilla juridisilla peruskoulutuksilla!

Koulutushanke toteutetaan yhteistyössä työmarkkinaliittojen sekä muiden alan toimijoiden kanssa. Koulutusten tarkoituksena on luoda edellytyksiä toimintatapojen ja prosessien kehittämiseen alan yrityksissä. Hankkeessa toteutettavat koulutukset on tarkoitettu laajasti kaikille alan työnantajille ja työntekijöille järjestäytymisestä riippumatta. Koulutukset ovat maksuttomia.

Koulutusten tavoitteena on selkeyttää alan toimijoiden oikeudellisia vastuita, velvoitteita ja oikeuksia. Koulutuksissa asioita käsitellään käytännönläheisesti alan ominaispiirteet huomioiden (tarkempi sisältö liitteessä).

Juridisten peruskoulutusten koulutuskokonaisuus on jaettu kahteen osaan. Koulutukset muodostavat sisällöllisesti yhtenäisen kokonaisuuden, ja osallistuminen molempiin koulutuksiin on erittäin suositeltavaa. Ilmoittautumislinkki alempana!

AIKA:

Tiistai 7.5.2019 klo 9–12 TAI klo 13–16
OSA 1: Työoikeuden perusteet työntekijöille ja työnantajille

Keskiviikko 8.5.2019 klo 9–12 TAI 13–16
OSA 2: Työnantajien ja esimiesten vastuut ja velvoitteet

PAIKKA:
Suomen elokuvasäätiön Kino K-13 -auditorio, Kanavakatu 12, 00160 Helsinki

KOULUTTAJAT:
Terhi Tarvainen / Suomen Journalistiliitto
Karola Baran / Teatteri- ja mediatyöntekijöiden liitto Teme
Heidi Laitinen / Palvelualojen työnantajat PALTA
Jaakko Sainio / Palvelualojen työnantajat PALTA

ILMOITTAUDU TÄSTÄ: https://apfi-lv.creamailer.fi/survey/pbv8orwqfxvfe

Ilmoittaudu viimeistään perjantaina 3.5.2019. Paikkojen rajoitetun määrän vuoksi osallistujat otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä.