FINDOC-koulutuksen kansainväliset tutorit on valittu

28.5.2018

Koulutuksen toteuttaja on Helsinki International Film Festival – HIFF/ Finnish Film Affair – FFA yhdessä kansainvälisen EDN – European Documentary Networkin kanssa. EDN:n asiantuntija, tanskalainen Mikael Opstrup toteuttaa koulutuksen yhdessä kansainvälisten alan asiantuntijoiden kanssa. Koulutuksen kansainväliset tutorit on nyt valittu.

Kansainväliset tutorit  

Täydennyskoulutuksen kolmessa työpajassa on kussakin kansainvälisesti tunnettu tutor. 

Dokumenttielokuvan sisältöjä kansainvälisestä näkökulmasta kehitetään yhdessä tanskalaisen Eva Mulvadin kanssa. Mulvad on menestyneen ja palkitun Danish Documentary -yhtiön yksi perustajista ja kansainvälisesti palkittu elokuvaohjaaja. 

Saksalainen Stefan Kloos (Kloos & Co, Rise and Shine World Sales) tutoroi kansainvälisestä yhteistyöstä ja yhteistuotannoista. Hän on tuottaja ja myyntiagentti, jonka elokuvat ovat levinneet maailmanlaajuisesti.

Belgialainen Peter Jaeger on laaja-alainen alansa konkari. Hänen yhtiönsä Jaeger Creativen erikoisalaa on elokuvien kansainvälinen levitys, myynti ja strateginen suunnittelu. Hänet tunnetaan myös menestyneen itävaltalaisen Autlook Filmsales -yhtiön perustajana. 

Hakeminen koulutukseen

Hakuaikaa koulutukseen on 3.6. saakka. Lue lisätiedot hakuilmoituksesta.

Lisätietoja:
Sari Väänänen
tuottaja, HIFF/FFAsari@suulis.fipuh. 050 3222373