Haemme joukkoomme esitys- ja levitystoiminnan asiantuntijaa

22.11.2019

Haemme joukkoomme:

ESITYS- JA LEVITYSTOIMINNAN ASIANTUNTIJAA

Esitys- ja levitystoiminnan asiantuntija valmistelee esitykset tuista, joilla kehitetään ja ylläpidetään maanlaajuista elokuvateatterikenttää sekä edistetään koti- ja ulkomaisen elokuvatarjonnan monipuolisuutta. Asiantuntija myös palvelee säätiön tukiasiakkaita esitys- ja levitystukiin liittyvissä kysymyksissä.

Esitys- ja levitystoiminnan asiantuntija toimii valmistelijana seuraavien elokuvasäätiön tukikategorioiden osalta:

Elokuvateattereiden laitehankinta- ja kunnostustuki
Elokuvateattereiden alueellinen toimintatuki
Ohjelmistotuki
Digitaalisen monikanavajakelun markkinointi- ja levitystuki
Koulutustuki
Kotimaisten elokuvien digitointituki

Odotamme hakijalta kokemusta elokuva-alan esitys- ja levitystoiminnasta sekä näkemystä elokuvajakelun kehityksestä. Tehtävässä tarvitaan myös hyviä yhteistyötaitoja sekä asiakaspalveluhenkisyyttä. Edellytämme hakijalta sujuvaa suomen ja ruotsin kielen taitoa. Muu kielitaito katsotaan eduksi.

Tarjoamme kiehtovan työtilaisuuden elokuva-alan kehityksen näköalapaikalla, motivoituneessa ja asiantuntevassa työyhteisössä. Tehtävä on vakituinen ja se pyritään täyttämään heti vuoden 2020 alusta alkaen, työn tarkemmasta sisällöstä ja muista ehdoista sovitaan erikseen.

Hakuaika päättyy 13.12.2019 klo 12.

Vapaamuotoiset hakemukset palkkatoivomuksineen osoitetaan elokuvasäätiön johtajalle osoitteella lasse.saarinen@ses.fi tai Suomen elokuvasäätiö, Johtaja Lasse Saarinen, Kanavakatu 12, 00160 Helsinki.

Lisätietoja:

Johtaja Lasse Saarinen
P. (09) 6220 3023
lasse.saarinen@ses.fi