Kaikki synnit valittu Zürichin elokuvafestivaalin sarjakilpailuun

12.9.2019

Mika Ronkaisen ja Merja Aakon käsikirjoittama rikossarja Kaikki synnit on valittu Zürichin elokuvajuhlien tv-draamalle suunnattuun kilpasarjaan. Kuusiosaisen sarjan on ohjannut Mika Ronkainen ja tuottanut Ilkka Matila MRP Matila Röhr Productionsille.

Zürichin festivaali on valinnut kilpailuun kuusi sarjaa, jotka kilpailevat 10 000 Sveitsin frangin eli vajaa 10 000 euron palkinnosta. Sarjoista esitetään festivaalilla kaksi ensimmäistä jaksoa.

Kaikki synnit voitti tammikuussa Göteborgin elokuvajuhlilla tv-draaman käsikirjoituspalkinnon. Sarja sai keväällä ensi-iltansa Elisa Viihde -palvelussa. Elokuvasäätiö on tukenut sarjan tuotantoa.

Sarjan synopsis:

Rikostutkija Lauri Räihä saa komennuksen lähteä selvittämään hänen kotiseudulla tapahtunutta murhien sarjaa. Työmatka tarjoaa Laurille tilaisuuden vältellä omia parisuhdeongelmia. Kotikylässään Lauri joutuu kuitenkin vastakkain vielä vaikeampien asioiden kanssa. Hän on jättänyt lestadiolaisyhteisön homoseksuaalisuutensa vuoksi eikä ole tavannut vanhempiaan vuosiin. Törmäys menneeseen on väistämätöntä. Laurin työpari on Sanna Tervo, elämästään ja vapaudestaan nauttiva keski-ikäinen, joka ei halua sitoutua muuhun kuin työhönsä. He jatkavat murhatutkimuksia, kunnes lopulta joutuvat ratkaisemaan, onko ihmisellä valta antaa kaikki synnit anteeksi.

Lisätietoa: https://zff.com/en/programme/71/