Kaisu Isto valittu Suomen elokuvasäätiön käsikirjoitusapurahojen tukiesittelijäksi

10.12.2018

Suomen elokuvasäätiön viidentenä tuotannon tukiesittelijänä (ent. tuotantoneuvoja) aloittaa ensi vuonna Kaisu Isto, joka ottaa vastuulleen käsikirjoitusapurahojen tukihakemukset fiktioelokuvien ja tv-sarjojen osalta. Dokumenttielokuvien käsikirjoitusapurahojen tukiesittelystä vastaavat jatkossakin Piia Nokelainen ja Pekka Uotila.

Kaisu Isto on toiminut aiemmin elokuvasäätiön tuotantoneuvojana vuosina 2008–2012 sekä sijaistanut samassa toimessa puoli vuotta vuonna 2015. Elokuva-alalla hän on toiminut myös tuottajana ja konsulttina. Ennen tuotantoneuvojan tehtävää, Isto toimi pitkään Yleisradiossa elokuvaohjelmistojen hankkijana ja -suunnittelijana.

”Kaisu tuo elokuvasäätiön monipuolisen elokuva-alan kokemuksen sekä valmiin asiantuntemuksen säätiön tukiprosesseista. Uudessa toimenkuvassa korostuvat elokuvan koko tuotantokaaren ymmärtäminen, erinomaiset asiakaspalvelutaidot sekä kyky tiiviiseen yhteistyöhön muiden tukiesittelijöiden kanssa,” kommentoi elokuvasäätiön toimitusjohtaja Lasse Saarinen.

Kaisu Isto aloittaa säätiössä heti vuoden 2019 alussa. Tukiesittelijän toimi on määräaikainen.

Lisätietoja:

Lasse Saarinen
Toimitusjohtaja
Suomen elokuvasäätiölasse.saarinen@ses.fip. (09) 6220 3023