Haku auki Young Nordic Producers Clubiin

22.2.2024

13. kertaa järjestettävä Young Nordic Producers Club kutsuu pohjoismaisia, uransa alussa olevia tuottajia Cannesiin 16.–19.5.2024.

Ohjelmassa verkostoidutaan, opitaan yhteistuottamisesta ja saadaan työkaluja kansainväliselle uralle. Tuotannon, levittämisen, myynnin, kansainvälistymisen, markkinoinnin ja festivaalien asiantuntijat jakavat kokemuksiaan ja tietojaan osallistujille. Verkostoitumistilaisuuksissa pääset tapaamaan pohjoismaisia ja eurooppalaisia rahoittajia, mm. Nordisk Film & TV Fondista, EU:n Luova Eurooppa -ohjelman deskejä ja kansainvälisiä tuotantoyhtiöitä.

Ohjelmaan voivat hakea sekä tuotantoyhtiöissä työskentelevät että oman tuotantoyhtiön hiljattain perustaneet tuottajat. Mukaan otetaan 24 tuottajaa. Ohjelman hinta on 175 euroa, osallistujat vastaavat itse matkoistaan ja majoituksestaan.

Hakuaika päättyy 22.3.2024. Hakemukseen liitetään nimi, osoite, yhteystiedot, CV, yhtiön tiedot ja lyhyt motivaatiokirje. Hakemukset lähetetään osoitteeseen tina@filmgreb.dk.

Ohjelmasta vastaavat toimitusjohtaja Noemi Ferrer Yes & Noesta sekä Filmgrebin toimitusjohtaja johtaja Tina í Dali Wagner. Elokuvasäätiö on yksi ohjelman yhteistyökumppaneista.

YNPC 2024