Oletko osallistunut Cannesissa Young Nordic Producers Clubiin?

21.6.2023

Nyt on mahdollista hakea Nordic Producers Club – Plus -ohjelmaan (NPC+), joka järjestetään Hampurin elokuvajuhlien aikaan 3.–6. lokakuuta.

NPC+:ssa keskitytään sopimuksiin, rahoitukseen ja korvauksiin sekä saksalaiseen alueelliseen rahoitukseen. Ohjelmassa on esimerkkikeissejä ja työpajoja, joissa käsitellään elokuva- ja sarjatuotantojen keskeisiä lainopillisia ja taloudellisia kysymyksiä.

Mukaan mahtuu 16 tuottajaa Pohjoismaista. Saapumispäivä on ti 3.10.2023, jolloin järjestetään tervetuliaisillallinen. Varsinainen ohjelma on ke-to 4.–5.10. Osallistujille tarjotaan myös pääsy Explorer Konferenz -tapahtumaan pe 6.10.

Osallistumismaksu on 150 euroa, mikä sisältää neljä ateriaa. Matkat ja majoituksen osallistuja maksaa itse. Majoitus on varattu Superbude Altona Paradise -hotelliin (hinta noin 140 euroa/yö).

Hakemus tulee jättää 10.8.2023 mennessä sähköpostitse osoitteeseen tina@filmgreb.dk. Hakemuksessa tulee olla nimi, sähköpostiosoite, puhelinnumero, tuotantoyhtiön nimi sekä vuosi, jolloin osallistuit Young Nordic Producers Clubiin Cannesissa.

Ohjelman järjestävät Noemi Ferrer and Tina i Dali Wagner, ja elokuvasäätiö on yksi sen tukijoista.

Lue lisää Filmgrebin sivuilta