Tilaisuus: Av-alan kasvusopimus 20.4.2022

31.3.2022

Business Finland järjestää Team Finland -talolla (Porkkalankatu 1, Helsinki) hybriditilaisuuden audiovisuaalisen alan kasvusopimuksesta. Tilaisuus on tarkoitettu kaikille suomalaisille audiovisuaalisen alan toimijoille, jotka haluavat olla mahdollistamassa ja rakentamassa alan tulevaisuuden kasvua.

Kotimainen audiovisuaalinen ala kasvaa ja kehittyy liiketoimintaympäristön ja arvoketjujen muuttuessa nopeasti. Alaan liittyvän kasvupotentiaalin johdosta opetus- ja kulttuuriministeriö sekä työ- ja elinkeinoministeriö haluavat tiivistää yhteistyötään ja tukea alan kasvua rakentamalla alalle kasvusopimuksen.

Kasvusopimus on uudenlainen dialogi- ja yhteistyömalli julkisen sektorin ja elinkeinoelämän välillä, jossa huomioidaan kokonaisvaltaisesti alan eri ulottuvuudet. Kasvusopimuksen tavoitteena on käytännön toimin tukea AV-alan yritysten kasvua ja kansainvälistymistä.

Audiovisuaalisen toimialan kasvusopimuksen rakentaminen aloitetaan 20.4.2022 järjestettävällä avoimella tilaisuudella, ja pilotoitava toimintamalli valmistuu 31.8.2022 mennessä. Kasvusopimuksen rakentamisen viitekehys syntyy yhteistyössä ministeriöiden ja av-alan toimijoiden kanssa ja sen sisältöä ja rakennetta kehitetään vuoden kuluessa.

Tutustu tilaisuuden ohjelmaan ao. linkistä:

Business Finland