Tilaisuus tiedostamattomista ennakkoluuloista ja moninaisuuden johtamisesta av-alan päättäjille

18.3.2022

Action!-hankkeen tapahtuma järjestetään Kino K13:ssa torstaina 7.4.

Unconsciously biased? Tiedostamattomat ennakkoluulot ja moninaisuuden johtaminen on av-alan johtajille, rahoittajille ja päättäjille suunnattu koulutus, jonka aiheena on päätöksentekoon vaikuttavien ajatusvinoumien tunnistaminen ja purkaminen sekä moninaisuuden, tasa-arvon ja osallisuuden rakentamisen työkalut.

Sara Salmani

Sara Salmani

Action!-hanke järjestää yhdessä Suomen elokuvasäätiön kanssa Unconsciously biased -tapahtuman, jossa kouluttaja Sara Salmani johdattelee DEI-käsitteiden sisältöön (diversity, equality, inclusion) ja päätöksenteon taustalla vaikuttaviin arkisiin käytäntöihin, jotka ovat sidoksissa kielen, vuorovaikutukseen ja kuvastoihin. Yhtäällä käytäntöjen avulla ajatustyö ja päättely nopeutuu, mutta samalla se voi johtaa tiedostamattomiin päätelmiin ja oletuksiin. Kun ne koskevat ihmisiä, paras mahdollinen tulos tai uusi idea voi jäädä toteutumatta.

Tilaisuuden tavoitteena on tunnistaa DEI-käsitteiden lisäksi tasa-arvon ja moninaisuuden merkitykset ja hyödyt päätöksenteossa ja saada työkaluja osallisuuden johtamiseen sekä suomalaisen av-alan osaamisen vahvistamiseen. Aamupäivän aikana rakennetaan yhteistä ymmärrystä tarkastelemalla erilaisia päätöksentekoprosesseja ja keinoja, joilla osallisuutta voidaan soveltaa arkiseen päätöksentekoon. DEI-käsitteillä, tasa-arvon ja moninaisuuden johtamisella on merkitystä, kun alan yritykset vastaavat moninaisiin taloudellisiin, sosiaalisiin ja ympäristön vastuullisuuskysymyksiin, joita kansainvälinen kilpailu alalle asettaa.

AIKA: torstai 7.4.2022 klo 10–12:30
PAIKKA: Kino K13, Katajanokanlaituri 11 A, 00160 Helsinki
Yhteystiedot ja saavutettavuus

Valmennus on maksuton ja suomenkielinen. Valmennukseen otetaan 60 osallistujaa.

Ilmoittaudu tästä linkistä