Verkostoitumisohjelma nuorille tuottajille Cannesissa

27.2.2023

12. kertaa järjestettävä Young Nordic Producers Club kutsuu pohjoismaisia, uransa alussa olevia tuottajia Cannesiin.

Kolmipäiväisessä ohjelmassa verkostoidutaan, opitaan yhteistuottamisesta ja saadaan työkaluja kansainväliselle uralle. Tuotannon, levittämisen, myynnin, kansainvälistymisen, markkinoinnin ja festivaalien asiantuntijat jakavat kokemuksiaan ja tietojaan osallistujille. Ohjelmassa tutustutaan myös esimerkkituotantoihin.

Verkostoitumistilaisuuksissa pääset tapaamaan pohjoismaisia ja eurooppalaisia rahoittajia, mm. Nordisk Film & TV Fondista, EU:n Luova Eurooppa -ohjelman deskejä ja kansainvälisiä tuotantoyhtiöitä.

Ohjelmaan voivat hakea sekä tuotantoyhtiöissä työskentelevät että oman tuotantoyhtiön hiljattain perustaneet tuottajat. Mukaan otetaan 24 tuottajaa. Ohjelman hinta on 175 euroa. Ajankohta on 19.–21.5.2023 Cannesin elokuvajuhlien yhteydessä.

Hakuaika päättyy 22.3.2023. Hakemukseen liitetään nimi, osoite, yhteystiedot, CV, yhtiön tiedot ja lyhyt motivaatiokirje. Hakemukset lähetetään osoitteeseen tina@filmgreb.dk.

Ohjelmasta vastaavat toimitusjohtaja Noemi Ferrer Yes & Noesta sekä Filmgrebin toimitusjohtaja ja Färsaarten elokuvainstituutin johtaja Tina í Dali Wagner. Elokuvasäätiö on yksi ohjelman yhteistyökumppaneista.