Young Nordic Producers Club Cannesissa toukokuussa

10.2.2022

Cannesin elokuvajuhlien yhteydessä järjestetään keväällä 11. kertaa verkostoitumis- ja koulutusohjelma Young Nordic Producers Club. Se on suunnattu nuorille tuottajille, jotka työskentelevät tuotantoyhtiössä tai joilla on oma tuotantoyhtiö.

Noin 24 pohjoismaista osallistujaa pääsee neljän päivän aikana hiomaan yhteistuotantotaitojaan. Kouluttajina on mm. tuotannon, kansainvälisen strategian, markkinoinnin ja levityksen ammattilaisia. Verkostoitumistilaisuuksissa pääsee tapaamaan tuottajakollegojen lisäksi kansainvälisiä rahoittajia ja instituuttien edustajia.

Young Nordic Producers Club järjestetään 19.–22.5.2022. Ohjelmasta vastaavat DR Salesin johtaja Noemi Ferrer ja Filmgrebin ja Färsaarten elokuvainstituutin johtaja Tina í Dali. Suomen elokuvasäätiö on yksi yhteistyökumppaneista.

Osallistumismaksu on 175 euroa ja ilmoittautumisia otetaan 23.3.2022 saakka. Lähetä osoitteeseen tina@filmgreb.dk hakemus, jossa on mukana yhteystiedot, maa, aktiiviset työskentelyvuodet ja yhtiön krediitit.

Lähetä osoitteeseen tina@filmgreb.dk hakemus, jossa on mukana yhteystiedot, maa, aktiiviset työskentelyvuodet ja yhtiön krediitit.

Lisätietoa ohjelman järjestäjän sivuilta:

Filmgreb