Elokuvasäätiö hakee kahta pitkien fiktioelokuvien tuotannon tukien esittelijää

22.2.2022

Tarjoamme kiehtovan työtilaisuuden elokuvan kehityksen näköalapaikalla, motivoituneessa ja asiantuntevassa työyhteisössä.

Suomen elokuvasäätiössä työskentelee 30 henkilöä, jotka tuntevat kotimaista ja kansainvälistä elokuvatuotantoa, elokuvien esittämistä ja levittämistä sekä promootiotoimintaa laaja-alaisesti ja monipuolisesti. Tuotantotukivarojen esittelystä vastaa viisi tukiesittelijää, joista kahden pitkien fiktioelokuvien tuista vastaavan esittelijän määräaikainen kausi päättyy joulukuussa 2022.

Tukiesittelijän työhön kuuluu valmistella ja esitellä kehittämis- ja tuotantotuen tukipäätökset Suomen elokuvasäätiön hallituksen päätettäväksi. Tukipäätösesitykset tehdään sisällöllisen ja tuotannollis-taloudellisen arvioinnin perusteella, ottaen huomioon käytettävissä olevat tukivarat. Molempien valittavien tukiesittelijöiden päätehtävinä ovat pitkien fiktioelokuvien kehittämis- ja tuotantotukien esittely. Tehtäviin kuuluu myös draamasarjojen kehittämistukien valmistelu ja esittely. Alan kuuleminen ja kehittäminen elokuvasäätiön käytettävissä olevilla tukimuodoilla on myös osa tukiesittelijöiden työtä. Yksityiskohtainen työnkuva muotoutuu valittavien henkilöiden kanssa sovittavalla tavalla.

Edellytämme hakijoilta riittävää kokemusta elokuva-alalta, sekä yhteistyökykyä ja sosiaalisia taitoja. Tehtävään soveltuva koulutus katsotaan eduksi. Tukiesittelijän tehtävässä on toiminut aiemmin hyvin erilaisilla työkokemuksilla varustettuja elokuva-alan ammattilaisia.

Pidämme tärkeinä dramaturgisia kykyjä ja elokuvan tuotannollis-taloudellisen kokonaisuuden ymmärtämistä. Toivomme hakijalta myös näkemystä av-alan kansainvälistymisestä ja jakelukentän muutoksesta.

Hakijoilta edellytämme hyvää suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa. Hyvä ruotsin kielen taito katsotaan hakijalle eduksi.

Tehtävä on määräaikainen, työsuhteen kestosta ja ehdoista sovitaan erikseen. Esittelijöiden työsuhteet alkavat sovitusti vuodenvaihteessa 2022–2023. Hakuaika päättyy 28.3.2022 klo 15:00.

Vapaamuotoiset hakemukset sisältäen palkkatoivomuksen osoitetaan elokuvasäätiön johtajalle osoitteeseen Lasse Saarinen, Kanavakatu 12, 00160 Helsinki, tai sähköpostitse lasse.saarinen@ses.fi.

Tiedustelut:

Johtaja Lasse Saarinen
lasse.saarinen@ses.fi
p. 09 6220 300

Tuotantojohtaja Matti Paunio
matti.paunio@ses.fi
p. 09 6220 3038