Elokuvasäätiö hakee käsikirjoitusapurahojen tukiesittelijää

12.4.2023

Tarjoamme kiehtovan työtilaisuuden elokuvan kehityksen näköalapaikalla, motivoituneessa ja asiantuntevassa työyhteisössä.

Suomen elokuvasäätiö tukee ja edistää kotimaista elokuvatuotantoa, elokuvien levittämistä ja esittämistä sekä suomalaisen elokuvan tunnetuksi tekemistä Suomessa ja ulkomailla. Elokuvasäätiössä työskentelee 30 henkilöä, jotka tuntevat kotimaista ja kansainvälistä elokuvatuotantoa, elokuvien esittämistä ja levittämistä sekä promootiotoimintaa laaja-alaisesti ja monipuolisesti.

Etsimme tuotanto-osastollemme:

KÄSIKIRJOITUSAPURAHOJEN TUKIESITTELIJÄÄ

Tukiesittelijän tehtäviin kuuluu valmistella ja esitellä käsikirjoitusapurahapäätökset elokuvasäätiön hallituksen päätettäväksi. Päätökset tehdään sisällöllisen arvioinnin ja hakemusten keskinäisen vertailun perusteella, ottaen huomioon käytettävissä olevat tukivarat. Käsikirjoitusapurahojen tukiesittelijän tehtävänä on pitkien fiktioelokuvien, lyhytelokuvien ja sarjojen apurahahakemusten arviointi.

Edellytämme hakijoilta soveltuvaa koulutusta tai kokemusta sisältöjen arvioinnista. Dramaturginen osaaminen katsotaan hakijalle eduksi. Pidämme myös tärkeänä, että hakija osaa toimia asiakaspalvelutehtävässä ja kykenee tiiviiseen yhteistyöhön säätiön muiden tukiesittelijöiden kanssa. Tukiesittelijän tehtävän hoitaminen edellyttää näkemystä tekijöiden ja sisältöjen monimuotoisuuden tärkeydestä sekä eri katsojaryhmien tarpeista monipuolisen elokuvatarjonnan takaamiseksi.

Edellytämme hakijalta hyvää suomen ja ruotsin kielen taitoa.

Tehtävä on määräaikainen ja alkaa lokakuussa 2023. Tehtävän kestosta ja ehdoista sovitaan erikseen.

Vapaamuotoiset hakemukset palkkatoivomuksineen osoitetaan elokuvasäätiön johtajalle osoitteella lasse.saarinen@ses.fi tai Suomen elokuvasäätiö, Lasse Saarinen, Kanavakatu 12, 00160 Helsinki.

Hakuaika päättyy 8.5.2023.

 

Lisätiedot:

Tuotantojohtaja Matti Paunio
matti.paunio@ses.fi