Luento ja konsultaatiot VOD-palveluista dokumenttielokuvien tuottajille

16.11.2021

Suomen elokuvasäätiö ja Luova Eurooppa / Media tarjoavat suomalaisille dokumenttielokuvien tuottajille etäluennon 7. joulukuuta 2021. Halukkaille tuottajille on tarjolla myös yksityisiä konsultointiaikoja.

Kuva yllä: Glenn Carstens-Peters / Unsplash

Wendy Bernfeld

Wendy Bernfeld

Päivän otsikkona on ”Finding Your Way through the International VOD/OTT Platform Explosion” ja luennoitsijana toimii Wendy Bernfeld, konsultointiin erikoistuneen Rights Stuff -yrityksen perustaja ja johtaja. Bernfeld perehdyttää eri VOD- ja OTT-palveluiden ajankohtaisiin näkymiin erityisesti dokumenttielokuvien suhteen.

Luennolla käydään läpi viimeisimpiä trendejä ja keskitytään isojen kansainvälisten palveluiden (esim. Netflix, Amazon) lisäksi kansallisiin kilpailijoihin ja pienempiin, erikoistuneisiin alustoihin. Tarjolla on käytännön vinkkejä kansainvälistymiseen, kommunikointiin ja sopimusten tekemiseen.

Konsultaatiot

Päivitys (24.11.): konsultaatiopaikat ovat täytetty!

Luennon jälkeen iltapäivällä on tarjolla yksityinen, 20 minuutin konsultaatio viidelle tuotantoyhtiölle. Jos ilmoittautuneita on enemmän, osallistujat valitaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Samasta yhtiöstä voi osallistua useampi henkilö.

Konsultaatioita varten tulee toimittaa yhden sivun CV yhtiöstä sekä yhdellä sivulla tietoa hankkeesta tai hankkeista, joita konsultaatiossa käsitellään. Liitteeseen voi mielellään lisätä linkkejä elokuvien englanniksi tekstitettyihin trailereihin. Konsultaatioon voi päästä vain toimittamalla nämä liitteet ilmoittautumisen yhteydessä.

Aikataulu

Tiistaina 7.12.2021 Zoomissa
10:00–11:30 Avoin luento ja Q&A
15:30–17:30 Yksityiset konsultaatiot (20 min/yhtiö) – täynnä

Tilaisuuden kieli on englanti ja se järjestetään kokonaisuudessaan Zoomissa. Osallistumislinkki lähetetään ilmoittautuneille 3.12. mennessä (kts. ilmoittautumislomake sivun alalaidassa). Luennosta tulee tallenne, joka on ilmoittautuneille katsottavissa rajoitetun ajan.

Ilmoittautuminen päättyy 1.12.2021.

Lisätietoja

Dokumenttielokuvien kulttuuriviennin suunnittelija Suvi Railo
Suomen elokuvasäätiö
suvi.railo@ses.fi

Toiminnanjohtaja Kerstin Degerman
Luova Eurooppa / Media
kerstin.degerman@ses.fi

Ilmoittautumislomake

Tietosuojaseloste