Mikä ketuttaa 2022? -ideakilpailu – hae 4.11. mennessä

5.10.2022

Vuoden 2022 Kettupäivien yhteydessä järjestetään neljättä kertaa suuren suosion saanut Mikä ketuttaa? -ideakilpailu.

Ketutuskilpailun tavoitteena on palkita raikkaita ideoita ja elokuva-aiheita, jotka kertovat tästä maailmasta tässä ja nyt, pureutuvat ongelmiin, löytävät uusia näkökulmia, ovat yleisiä tai omakohtaisia, yhteiskunnallisia, poliittisia, hyviä, kummallisia tai muuten vaan merkittäviä. Ketutuksen kenttä ja sfääri ovat vapaita, samoin kuin tyylien ja lajien kirjo.

Elokuvaidea voi olla fiktio, dokumentti, animaatio, multimediateos tai vaikka tieteisooppera. Ideoiden universumi on rajaton.

Pääpalkintona on Suomen elokuvasäätiön myöntämä yhden kuukauden käsikirjoitusapuraha idean kehittelyä ja jatkojalostusta varten. Voittajan valitsee kolmihenkinen ketturaati, johon kuuluvat ELKE ry:n edustajina Ville Suhonen (raadin puheenjohtaja) ja Elizabeth Marschan sekä Suomen elokuvasäätiön edustajana tukiesittelijä Iris Olsson. Tulokset julkistetaan ja palkinto jaetaan Kettupäivillä elokuvateatteri Cinema Orionissa perjantaina 25.11.2022.

Kirjoita ideastasi tai aiheestasi korkeintaan kahden liuskan mittainen synopsis (=lyhyt sisältöselvitys, luonnos ideasta ja siitä millaisen elokuvan haluaisit tehdä). Liitä mukaan yhteystietosi (sähköpostiosoite ja puhelinnumero) ja lähetä ideasi viimeistään perjantaina 4.11.2022 klo 23.59 osoitteeseen ketutus@kettupaivat.net.

Kettupäivät