Tuotanto-osasto tiedottaa kesäkuussa

22.6.2021

Muistutus: kesälomat ja aikarajat

Ennen kesälomia tehtävien sopimusten liitteiden ja käsittelyyn tulevien selvitysten on oltava elokuvasäätiön sähköisessä järjestelmässä viimeistään:

to 24.6.2021 sopimusliitteet, väliselvitykset ja loppuselvitykset

Muistathan ilmoittaa sähköpostitse, kun olet ladannut sopimusliitteet/selvityksen järjestelmään tiedotteen työnjakomme mukaisesti.

Kevään viimeinen kehittämis- ja tuotantotukien päätöskokous oli viikolla 23. Päätöskirjeen mukana tulee ohjeistus siitä, kuinka päätöksestä edetään sopimukseen, mutta tämä sama ohjeistus löytyy kehittämis- ja tuotantotuen tukioppaista. Joten voitte ennakoida sopimusliitteitä ja yllä mainittua aikarajaa.

Pyrimme käsittelemään kaikki viimeistään 24.6. tulleet selvitykset ja sopimukset ennen kesälomiamme, joten kiinnittäkää erityistä huomiota vaadittujen selvitysten ja sopimusliitteiden täydellisyyteen. Mikäli toimitettu dokumentaatio aiheuttaa lisäkysymyksiä, emme voi taata, että asia tulee käsitellyksi ennen lomiamme.

Olemme kesälomalla:
Pirjo Koskelo 7.7.–6.8.2021
Pirjo Harmainen 7.7.–4.8.2021
Susanna Haarla 7.7.–4.8.2021

Henkilömuutoksia tuotanto-osastolla

Tiina Kivelän työsuhde päättyy tällä erää 30.6.2021. jonka jälkeen hänen sähköpostiosoitteensa ei ole käytössä. Osoittakaa ajalla 30.6.–12.8.2021 Tiinan sähköpostit Pirjo Koskelolle pirjo.koskelo@ses.fi. Tiina palaa takaisin säätiöön entisiin tehtäviinsä 4.10.2021.

Mira Kupari on valittu Suomen elokuvasäätiön tuotanto-osastolle tuotantokoordinaattoriksi määräaikaiseen työsuhteeseen 31.3.2022 asti. Mira sijaistaa Tiinaa 1.10.2021 asti työnjakomme mukaisesti. Miraan voi olla yhteydessä 13.8.2021 alkaen osoitteeseen mira.kupari@ses.fi.

Elokuvasäätiön logo ja alkutunniste uudistuivat

Tuensaaja, ota uudet tiedostot käyttöösi!

Alkutunnisteella halutaan nostaa esiin julkisen elokuvarahoitusjärjestelmän merkitystä monipuoliselle kotimaiselle elokuvatarjonnalle. Se tulee liittää jokaisen tuotantotukea saaneen elokuvan (kansainvälisiä vähemmistöyhteistuotantoja lukuun ottamatta) ja digitointitukea saaneen elokuvan alkuteksteihin.

Latauslinkit ja lisätietoa alkutunnisteen ja logon käytöstä

Logo on saatavilla suomeksi, ruotsiksi, englanniksi ja pohjoissaameksi. Alkutunnisteesta on suomen-, ruotsin- ja englanninkielinen versio.

Tilinpäätökset 2020

Muistakaa ladata vahvistettu tilinpäätös 2020 Hakijan liitteisiin sen valmistuttua. Tästä ei tarvitse lähettää tietoa Suomen elokuvasäätiöön.