Tuotanto-osaston kesä ja henkilömuutokset

27.5.2021

Alla tietoa myös tuesta dokumenttielokuvien vaikuttavuustyöhön.

Kesälomat ja aikarajat 2021

Ennen kesälomia tehtävien sopimusten liitteiden ja käsittelyyn tulevien selvitysten on oltava elokuvasäätiön sähköisessä järjestelmässä viimeistään:

  • to 24.6.2021 sopimusliitteet, väliselvitykset ja loppuselvitykset

Muistathan ilmoittaa sähköpostitse, kun olet ladannut sopimusliitteet/selvityksen järjestelmään tiedotteen työnjakomme mukaisesti.

Kevään viimeinen kehittämis- ja tuotantotukien päätöskokous on viikolla 23. Päätöskirjeen mukana tulee ohjeistus siitä, kuinka päätöksestä edetään sopimukseen, mutta tämä sama ohjeistus löytyy kehittämis- ja tuotantotuen tukioppaista. Voitte sis ennakoida sopimusliitteitä ja yllä mainittua aikarajaa.

Pyrimme käsittelemään kaikki viimeistään 24.6. tulleet selvitykset ja sopimukset ennen kesälomiamme, joten kiinnittäkää erityistä huomiota vaadittujen selvitysten ja sopimusliitteiden täydellisyyteen. Mikäli toimitettu dokumentaatio aiheuttaa lisäkysymyksiä, emme takaa että asia tulee käsitellyksi ennen lomiamme.

Olemme kesälomalla:
Pirjo Koskelo 7.7.–6.8.2021
Pirjo Harmainen 7.7.–4.8.2021
Susanna Haarla 7.7.–4.8.2021

Henkilömuutoksia tuotanto-osastolla

Tiina Kivelän työsuhde päättyy tällä erää 30.6.2021 ja hänen sähköpostinsa lakkaa toimimasta. Osoittakaa ajalla 30.6.–6.7. Tiinan sähköpostit Pirjo Koskelolle.

Tiina palaa takaisin säätiöön entisiin tehtäviinsä lokakuun alussa. Siihen asti häntä sijaistaa määräaikainen tuotantokoordinaattori, jonka paikan pyrimme täyttämään mahdollisimman nopeasti.

Tiedotamme uudesta koordinaattorista kesäkuun aikana.

Tilinpäätökset 2020

Muistakaa ladata vahvistettu tilinpäätös 2020 Hakijan liitteisiin sen valmistuttua. Tästä ei tarvitse lähettää tietoa Suomen elokuvasäätiöön.

Dokumenttielokuvien vaikuttavuustyöhön tukea markkinointi- ja levitystuesta

Tukimuoto dokumenttielokuvien vaikuttavuustyön tuki on vuoden alussa poistunut omana tukimuotonaan. Vaikuttavuustyöhön tukea haetaan tukimuodosta markkinointi- ja levitystuki.

Tukea voi hakea yksinomaan vaikuttavuuskampanjointiin tai eri levitysmuotojen yhdistelmien markkinointiin ja levitykseen. Tukea dokumenttielokuvan vaikuttavuuskampanjointiin voi hakea ympäri vuoden markkinointi- ja levitystuen hakuaikojen mukaisesti.

Katso hakuilmoitukset