Väristyksiä Lyhytelokuvapäivänä 21.12.2021!

9.12.2021

Suomessa vietetään kansainvälistä Lyhytelokuvapäivää 21.12.2021 jo yhdeksättä kertaa. Näytöksiä on myös elokuvasäätiön Kino K13:ssa.

Tätä Ranskasta alkuisin olevaa päivää vietetään viidessätoista maassa, ja sen tavoitteena on lisätä lyhytelokuvan näkyvyyttä sekä tuoda lyhytelokuvanäytöksiä kaikille elokuvan ystäville.

Lyhytelokuvapäivää voi viettää monella tapaa:

Elokuvasäätiö on koonnut yhden pop-up-paketeista, teemalla Väristyksiä. Paketti tarjoaa kotimaisen kauhun ja pelon hetkiä, hirtehistä yhteiskuntakritiikkiä ja kauhukomediallisuutta unohtamatta. Lyhytelokuvapäivän näytöksiä ja tapahtumia voi järjestää 14.–21.12.2021 välisenä aikana.

Elokuvateatteripaketti Kino K13:ssa

Järjestämme myös Helsingin Katajanokalla Kino K13 -elokuvateatterissamme kaksi näytöstä Lyhytelokuvapäivän elokuvateatteripaketista. Mukana on viisi tuoretta kotimaista lyhytelokuvaa, jotka ansaitsevat tulla nähdyksi isolta kankaalta!

Näytöksiin on ilmainen pääsy, mutta vapaaliput tulee varata ennakkoon, katso lisätiedot:

Lyhytelokuvapäivä Kino K13:ssa

 

Elokuvasäätiö rahoittaa Lyhytelokuvapäivä-hanketta, jonka järjestäjiin kuuluvat myös Tampereen elokuvajuhlat, Yle, AV-arkki, Helsinki International Film Festival Rakkautta & Anarkiaa ja Oulun kansainvälinen lasten- ja nuortenelokuvien festivaali.